ElectronicPartner Nederland: onze service gaat door!

Datum: maart 26, 2020

Service is tijdens deze coronacrisis belangrijker dan ooit. Daar heeft ook retailorganisatie ElectronicPartner Nederland goed op ingespeeld. De aangesloten zelfstandige ondernemers hebben de vrijheid om zelf te bepalen of ze openblijven. De winkels uit de EP:Formule blijven in ieder geval open en zorgen ervoor dat de klanten zich aan de veilige afstand van 1,5 meter houden. Ook zijn er richtlijnen opgesteld voor de klanten zelf, bijvoorbeeld bij een bezorging.

Zoals veel organisaties heeft ElectronicPartner Nederland de afgelopen weken dagelijks gereageerd op de laatste ontwikkelingen in verband met de corona-pandemie. Naast de verantwoordelijkheid voor haar eigen medewerkers, zet de organisatie zich ook in voor bijna 400 aangesloten ondernemers. ElectronicPartner Nederland neemt nu meer dan ooit haar verantwoordelijkheid om haar (formule)leden te ondersteunen, de verbinding én het vertrouwen te versterken, en om alles te doen wat mogelijk is om de continuïteit te waarborgen van haar aangesloten ondernemers.

Patrick van Tent, CEO bij ElectronicPartner Nederland, is zeer te spreken over de positieve houding van de ondernemers. “De huidige situatie betekent dat we ons voor 200% inzetten om onze zelfstandige ondernemers op alle mogelijke manieren te ondersteunen. Ook onze klanten willen we zo goed mogelijk blijven bedienen. Het motto van onze EP:Formule is ‘Onze service maakt het verschil’. Nu is het motto ‘Onze service gaat door’, aldus Van Tent.

De continuïteit van de organisatie moet gewaarborgd worden. Dat is in deze tijd een grote uitdaging, maar zeker mogelijk. Door de soepel functionerende ElectronicPartner logistiek, blijft het magazijn goed gevuld. Hierdoor hoeft de aangesloten ondernemer niet veel goederen op te slaan en krijgt hij/zij altijd op tijd geleverd.

“Kortom, we doen wat we kunnen om te helpen in de strijd tegen het coronavirus en tegelijkertijd doen we er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. De gezondheid van onze medewerkers, ondernemers én klanten staat altijd voorop”, zegt Van Tent.

Over ElectronicPartner Nederland B.V.

ElectronicPartner Nederland B.V. is de partner voor bijna 400 ondernemers die geloven in synergie tussen gezamenlijke en lokale kennis en ervaring. ElectronicPartner ondersteunt zelfstandige ondernemers die zich bezighouden met de verkoop van producten binnen de markt van consumenten- en huishoudelektronica. Doordat ElectronicPartner markt-, retail- en praktijkkennis bij elkaar brengt, kunnen ondernemers zich maximaal concentreren op hun eigen marktbewerking en klantinteractie. EP: is dé marketingformule van ElectronicPartner. Met bijna 100 vestigingen en een herkenbaar winkelbeeld een formule die haar kracht heeft bewezen. De formule is sterk en ambitieus en heeft een uitstekende propositie voor goed afgebakende marktgebieden en biedt de ondernemer juist ook vrijheid om te doen waar deze het beste in is: klanten tevreden stellen.

DELEN

Franchiseformule: ElectronicPartner

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.