ElectronicPartner met haar leden naar Berlijn

Datum: september 7, 2015

Jaarlijks is Berlijn gedurende de eerst helft van september het toneel voor al het nieuws op gebied van consumentenelektronica. Dan vindt namelijk de IFA plaats. Dit jaar is dat van 4 t/m 9 september.

ElectronicPartner staat voor innovatie, productkennis, service en samenwerking en draagt dit actief uit naar haar leden. Zij vindt dat haar leden altijd op de hoogte moeten zijn van de nieuwste trends & ontwikkelingen op gebied van consumentenelektronica. Om deze reden reist ElectronicPartner met een deel van haar leden, in totaal maar liefst 110 personen, naar Berlijn om samen de IFA te bezoeken.

Tijdens de volledig verzorgde reis neemt ElectronicPartner haar leden mee langs haar belangrijkste leveranciers. Door middel van presentaties worden de nieuwste ontwikkelingen en assortimenten gepresenteerd. ElectronicPartner wil hiermee haar leden inspireren om te zich blijven onderscheiden in de markt, te innoveren en door te pakken in een markt die de afgelopen jaren is veranderd en een nieuwe consument heeft voortgebracht.

Veranderende consument

Waar men vroeger nog tevreden was met de aankoop van een televisie, is de consument nu veeleisender geworden. De consument versnelt, innovaties domineren en de consument wil een totaaloplossing. Het gaat er uiteindelijk om dat je als ondernemer en organisatie meebeweegt, dat je jezelf blijft onderscheiden en klaar bent voor de toekomst. Een gezamenlijk bezoek aan de IFA is een belangrijk onderdeel in dit proces.

Over ElectronicPartner Nederland B.V.

ElectronicPartner Nederland B.V. is een toonaangevende en innovatieve organisatie op het gebied van consumenten- en huishoudelektronica en heeft 475 aangesloten winkels. Zij is erop gericht zelfstandige ondernemers te adviseren en te ondersteunen op onder andere het gebied van assortiment, condities en marges, financiën, distributie, (online) marketing, e-commerce, opleiding, automatisering, personeel en marktonderzoek. Zo kunnen ondernemers het beste uit hun eigen winkel(s) halen en ieder jaar een beter netto rendement neerzetten. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.