ElectronicPartner kiest Electronic Logistics voor distributie witgoedproducten

Datum: oktober 20, 2014

Op 9 oktober j.l. werd in Zeewolde door Evert C. Meeuwissen, CEO ElectronicPartner BeNeLux, en Ria de Greef, Commercieel Directeur Electronic Logistics, het contract getekend om gezamenlijk witgoed te gaan distribueren. Op dit moment distribueert ElectronicPartner ook al bruin- en grijsgoed via haar andere magazijn in Lelystad, maar met deze overeenkomst breidt de organisatie haar dienstenpakket nog verder uit voor de leden en zorgt zij er uiteindelijk ook voor dat de consument hiervan profiteert.

Door de nieuwe samenwerking kunnen nu ook witgoedproducten, welke besteld zijn in de winkel en via EP.nl, binnen 24 uur worden geleverd bij de consument. Hiermee speelt ElectronicPartner in op de trend dat de (online) markt vraagt om snel handelen. “Met deze ontwikkeling onderscheiden wij ons ten opzichte van onze concurrentie en bieden wij nog meer meerwaarde aan de ondernemer. Zo kan hij per stuk bestellen, maar wel profiteren van gezamenlijk inkoopvoordeel, vertelt Evert. C. Meeuwissen. “Bovendien wordt voor de ondernemer het aantal bestelplatforms verminderd. Dit bespaart hem tijd en hierdoor heeft hij minder order- en administratiekosten”, aldus Meeuwissen.

Als partner voor de distributie van het witgoed koos ElectronicPartner voor Electronic Logistics. “Deze partij heeft ruime ervaring in de branche en zal zowel de ‘warehousing’ als het transport voor haar rekening nemen.Evert C. Meeuwissen, CEO ElectronicPartner BeNeLux, en Ria de Greef, Commercieel Directeur Electronic Logistics, ondertekenen het contract om gezamenlijk witgoed te distribueren. Bron: FranchiseFormules.NL Betrouwbaarheid, kennis en ervaring zijn aspecten waar wij veel waarde aan hechten, daarom hebben wij gekozen voor Electronic Logistics”, licht Meeuwissen toe. “Daarnaast wordt door het kiezen van 1 partner voor zowel warehousing als transport het aantal overslagpunten verminderd, zodat het percentage manco’s en beschadigingen zo veel mogelijk beperkt wordt.” ElectronicPartner gaat van start met een voorraad Samsung witgoedproducten en vele andere A- merken volgen daarna. Vanaf 10 november zullen de eerste orders worden uitgeleverd.

ElectronicPartner Nederland B.V

ElectronicPartner Nederland B.V. is een toonaangevende en innovatieve organisatie op het gebied van consumenten- en huishoudelektronica en heeft 475 aangesloten winkels. ElectronicPartner is erop gericht zelfstandige ondernemers te adviseren en te ondersteunen op onder andere het gebied van assortiment, condities en marges, financiën, distributie, (online) marketing, opleiding, automatisering, personeel en marktonderzoek. Zo kunnen ondernemers het beste uit hun eigen winkel(s) halen en ieder jaar een beter netto rendement neerzetten. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.