ElectronicPartner investeert in business intelligence

Datum: februari 22, 2012

ElectronicPartner, leverancier van consumenten- en huishoudelektronica, gaat een groot deel van zijn 550 franchisevestigingen in Nederland monitoren met de business intelligence software van MicroStrategy. De grootste doelstellingen zijn het optimaal begeleiden van de franchisenemers en het volgen van en inspelen op de marktontwikkelingen. “Naast de omzetcijfers, is het voor ons belangrijk om inzicht te hebben in de aanwezige voorraden en de liquiditeit van de winkels te monitoren. Hierdoor kunnen wij onze winkels optimaal ondersteunen met de juiste producten en diensten”, vertelt Marcel Knigge, IT-manager bij ElectronicPartner. Hij voerde vorig jaar een nieuw POS-systeem voor de winkels in. Aan dit systeem werd de business intelligence software gekoppeld.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/ElectronicPartner-investeert-in-business-intelligence.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.