EHR opent tweede kantoor regio Den Haag

Datum: april 4, 2014

Executive Home Rentals, verhuurbemiddelingsbureau in woonruimte voor expats en bedrijfsleven heeft per 1 mei a.s. in de hofstad een nieuwe franchisevestiging. 

Eerder was EHR in Den Haag vertegenwoordigd door vestiging Haaglanden, met ingang van 1 mei zal ondernemer Rob Westerbos vanuit de residentie expats en bedrijfsleven begeleiden in het vinden van tijdelijke woonruimte. EHR is inmiddels in 14 plaatsen gevestigd en heeft ruim 20 jaar ervaring in woningverhuur binnen het hogere segment. Voor het verhuren van uw woning in Den Haag kunt u contact opnemen met EHR Den Haag.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.