EHR opent nieuwe vestiging in Purmerend-Zaandam

Datum: maart 22, 2014

Executive Home Rentals is met ruim twintig jaar ervaring in verhuurbemiddeling  in tijdelijke woonruimte  voor expats en particulieren voor veel bedrijven een vertrouwde naam als het aankomt op maatwerk in woonruimte voor expats.

In navolging van eerdere succesvolle  vestigingen in Rotterdam, Utrecht, Haarlem en Haaglanden en Amstelveen is EHR vanaf 1 april 2014 ook gevestigd in de Purmerend en omstreken. Bert de la Fosse gaat de 11e  EHR vestiging in Noord-Holland leiden.  De la Fosse heeft een succesvolle carrière achter de rug in het bankwezen en ziet deBert de la Fosse gaat de 11e  EHR vestiging in Noord-Holland (Purmerend) leiden. verhuurbranche als een aantrekkelijke groeimarkt en een nieuwe uitdaging.  

Bert de la Fosse is tevens de eerste franchisenemer die via bemiddeling van Franchise Match is gestart. Sinds 1 maart jl. verzorgt Franchise Match voor EHR de werving & selectie van de franchise ondernemers. Wilt u ook een succesvolle EHR verhuurmakelaar worden met een eigen franchisevestiging? Neem dan contact op via bijgaand formuleprofiel.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.