EG Group opent eerste KFC restaurant in Amersfoort

Datum: november 18, 2019

Op maandag 11 november opende EG Group haar eerste KFC restaurant ‘’De Wieken’’ in Amersfoort. De afgelopen maanden is er namelijk hard gewerkt om de vestiging zo spoedig mogelijk te kunnen openen. Bij de opening was o.a. CFO van KFC Noord-Europa, Martin Oppenheimer aanwezig. Sarah Lucas, European property director van EG Group kreeg vervolgens de eer om de 69ste KFC vestiging officieel te openen. 

Deze nieuwe vestiging vormt naast het KFC restaurant in het centrum van Amersfoort de tweede locatie in de regio. Gevestigd aan de A28, is KFC voortaan ook beter bereikbaar voor voorbijgaand privé of zakelijk verkeer.

Nu al trek gekregen, of benieuwd hoe het er uit ziet? Kom snel langs want ‘’It’s finger lickin’ good ‘’

Over EG Group

EG Group bedient ruim 5000 benzinestations & convenience stores in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Italië, UK, de VS en Australië. Zij wil voorzien in de behoeften van iedereen die onderweg is met een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvolle, relevante producten en diensten.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.