Eerste testen internetzuilen Halfords positief

Datum: oktober 2, 2012

Halfords heeft bij wijze van test enkele internetzuilen geplaatst. Als een product onverhoopt niet op voorraad is in de winkels van Halfords, dan kan de klant via deze zuilen voortaan in de winkel zelf of met behulp van het winkelpersoneel direct zijn bestelling online verder op maat maken en bestellen vanuit de voorraad van het centrale magazijn. De klant bepaalt vervolgens zelf wanneer en waar het product moet worden bezorgd.

Directeur Peter-Jan Stormmesand: “Vrije tijd wordt steeds spaarzamer. Als iemand onze winkel bezoekt met als doelstelling om daar bijvoorbeeld een elektrische fiets aan te schaffen maar deze net niet in de goede kleur in de winkel ziet staan, dan hoeven we hem of haar niet langer teleur te stellen. Op de zuilen kunnen we nu direct tonen hoe de gewenste fiets eruit ziet in de gewenste kleur. Ook kan deze direct besteld worden. Onze klanten zijn aangenaam verrast en bestellen via de zuilen dusdanig dat we nu reeds sterk overwegen om het aantal internetzuilen uit te breiden.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_2_oktober_2012.htm#halfords_franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.