Eerste SUBWAY® Café in Nederland

Datum: november 12, 2014

Wie overweegt een SUBWAY® franchisenemer te worden, kan zich laten inspireren door het nieuwe concept dat is overgewaaid uit de VS. In Rotterdam is sinds deze week namelijk het eerste Nederlandse SUBWAY® Café geopend. Het grootste verschil met de traditionele restaurants is de ‘relaxte’ inrichting van de zaak en de ‘typische Amerikaanse’ aanvullingen in het assortiment.
 
In het SUBWAY® Café kunnen klanten niet alleen terecht voor de bekende Subs, maar ook voor koffie van Seattles Best (een merknaam van Starbucks) en traditionele Amerikaanse lekkernijen als muffins, donuts en brownies. “Dit café is ingericht volgens het nieuwe Metro SUBWAY® decor”, vertelt franchisenemer Farshid Matloob, die in de havenstad ook een SUBWAY® restaurant runt. “Een interieur met een gezellige en gastvrije uitstraling, zodat onze klanten meer tijd in de zaak doorbrengen en in een gemoedelijke ambiance kunnen genieten en ontspannen.”
 
Gemak van het concept

Het SUBWAY® Café aan de ’s-Gravendijkwal 149-151 is zeven dagen per week geopend, van 8.00 tot 20.00 uur. “Dit café is ingericht volgens het nieuwe Metropolitan SUBWAY® decor”, vertelt Farshid, “dat een gezellige en gastvrije uitstraling heeft, zodat onze klanten meer tijd in de zaak doorbrengen en in een gemoedelijke ambiance kunnen genieten en ontspannen.” Farshid’s keuze voor een tweede SUBWAY® restaurant ligt verscholen in het gemak van het franchiseconcept en de naamsbekendheid van het merk. “Alles is goed voor je geregeld. Het enige wat je zelf moet doen is doorzetten en de zaken die je zelf moet regelen goed aanpakken!”
 
Persoonlijke sandwich

Klanten kunnen bij het SUBWAY® Café in Rotterdam kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens personaliseren met hun keuze aan brood, groenten, kaas en saus Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en belegd met heerlijke ingrediënten. De bereiding duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn persoonlijke favoriet is American Steakhouse Melt”, zegt Farshid.
 
Submarine Sandwich

SUBWAY® restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches’ of ‘Subs’. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast deze Subs zijn bij SUBWAY® restaurants onder andere overheerlijk flatbread, frisse salades en Amerikaanse Cookies verkrijgbaar.
 
Over SUBWAY®

SUBWAY® restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels 42.800 vestigingen in 108 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Nederland telt momenteel 157 SUBWAY® restaurants. Bij SUBWAY® restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijk, dagelijks vers gebakken brood, dat snel wordt bereid tegen een kleine prijs. De SUBWAY® formule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij consumenten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.
 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.