Eerste Starbucks langs Nederlandse snelweg

Datum: mei 17, 2012

Vorige week opende Starbucks Coffee Company de deuren van haar eerste vestiging langs een Europese autosnelweg. Deze vestiging bevindt zich in De Meern langs de A12. De Starbucks store is gevestigd op locatie van de vernieuwde AC De Meern. Het is de eerste vestiging die wordt geopend in het kader van een nieuwe licentieovereenkomst tussen Starbucks en Autogrill Nederland, dat verantwoordelijk zal zijn voor de dagelijkse operatie van de zaak. Autogrill en HMSHost exploiteren over de hele wereld ongeveer 370 gelicenseerde Starbucks-vestigingen.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Eerste-Starbucks-langs-Nederlandse-snelweg.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.