Eerste ombouw Kwalitaria is een feit

Datum: maart 6, 2018

Vorig jaar maakte de cafetariaformule bekend dat ze de komende jaren alle vestigingen om wil bouwen naar de nieuwste generatie. De eerste ombouw is inmiddels een feit. Vorige week heropende Kwalitaria Stadshagen in Zwolle haar deuren. En het was geen kleine verbouwing!

Een open plafond, nieuwe vloer, nieuwe tegels en nieuwe meubels: Kwalitaria Stadshagen is van top tot teen in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe moderne inrichting is erop gericht dat gasten graag wat langer blijven zitten. De vestiging grijpt dit moment aan om direct het assortiment uit te breiden op het gebied van maaltijden en binnenkort kunnen consumenten ook online hun favoriete gerechten bestellen. Het team hoopt dat de hele buurt een kijkje komt nemen in hun nieuwe mooie zaak!

  ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.