Eerste Nederlandse “˜McDrijf’ gespot in Zwolle

Datum: september 15, 2015

McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle en JOUW® bureau zorgden afgelopen dinsdagochtend voor een bijzonder plaatje in de Zwolse binnenstad. Een 15 meter lang geel met groen spandoek aan het welbekende Zwolse ‘kerkbrugje’ voorzien van ‘McDrijf’ met daarachter een ‘McDrijfboot’ gevuld met 150 tasjes met McDonald’s ontbijt zorgde voor heel wat glimlachende passanten in de vroege ochtend. Een nieuw concept? Franchisenemer Sjoerd-Jan Feenstra van McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle lacht: “Nee, dat nog nét niet maar als wij benaderd worden door een creatief reclamebureau voor een ludieke actie voor het goede doel dan werk ik daar natuurlijk graag aan mee.”Eerste Nederlandse ‘McDrijf’ gespot in Zwolle. Bron: FranchiseFormules.NL

Speciaal voor de Ronald McDonald Business Breakfastclub toverden de fastservice organisatie en JOUW® bureau eenmalig de brug om tot een heuse ‘McDrijf’ met daaronder een drijvend ‘tweede raam’.

“Toen wij werden benaderd of McDonald’s Zwolle mee wilde werken aan een origineel ontbijt met rondvaart voor Ronald McDonald Huis Zwolle was het idee van een ‘McDrijf’ snel geboren. De nietsvermoedende gasten van de netwerkclub waren dan ook erg verrast toen ze al varend hun McDonald’s ontbijt in ontvangst namen. “Ik kijk terug op een meer dan geslaagd netwerkontbijt waarbij het Ronald McDonald Huis Zwolle op een ludieke manier in de picture is gezet. En dáár doen we het natuurlijk met zijn allen voor”, aldus Feenstra.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.