Eerste franchisenemer van start bij WowDeal

Datum: oktober 1, 2012

Achter de schermen was de directie van WowDeal al een tijdje bezig met de voorbereidingen. Na een grondige selectieprocedure, is de eerste franchisenemer inmiddels een feit. Irio Lagarde, ervaren als ondernemer in sales en marketing gaat als franchisenemer aan de slag bij WowDeal. Hij neemt de regio Heerlen-Landgraaf-Kerkrade voor zijn rekening in Parkstad Limburg.

Raymond Reijners en Irio Lagarde slaan de handen ineen met WowDeal Franchise. Als eerste franchisenemer zal Irio Lagarde in de regio Parkstad actief zijn.Raymond Reijners, een van de oprichters van WowDeal, sloot afgelopen week de overeenkomst met Irio Lagarde. ‘Hij past het best in ons profiel. Is erg gedreven en weet waar hij het over heeft door jaren commerciele ervaring.’ De nieuwe franchisenemer zal in Heerlen, Kerkrade en Landgraaf actief zijn om een ondernemersnetwerk op te bouwen met de beste dagdeals.

WowDeal is actief in steden in Limburg en Brabant. Sinds de oprichting in februari 2011 groeit WowDeal in bijzonder hoog tempo. Wanneer je als ondernemer op zoek bent naar extra en slimme marketing is WowDeal de ideale partner. Een samen-werking met  WowDeal biedt extra impulsen voor marketingactiviteiten zonder vooraf kosten te maken.

Bron: WowDeal

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.