Op 26 mei 2016 was het zover, de grand opening van de Ribsfactory in Delft. Ondertussen is de sparerib specialist alweer een tijdje gevestigd in de Prinsenstad. Drie maanden na de grote opening komt Ribsfactory weer met groot nieuws. Per 1 september 2016 wordt de Ribsfactory in Delft namelijk overgedragen aan haar eerste franchisenemer.
Dinsdag 9 augustus jl. is de franchiseovereenkomst ondertekend en de overdracht is gepland op 1 september 2016. Ondernemer Michiel Verkerk mag zich per deze datum officieel de eerste franchisenemer van Ribsfactory noemen. Michiel is ooit begonnen als crew lid bij McDonald’s en heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als restaurant manager. Michiel is een echte doorzetter en aandacht voor zijn gasten staat bij hem centraal. Belangrijke criteria die absoluut niet mogen ontbreken bij een Ribsfactory ondernemer!
Ondernemer
Michiel zal per september het Ribsfactory team versterken om samen met de franchisegever een succesvolle samenwerking tegemoet gaan. Als ondernemer, zal hij zich bezighouden met het runnen van de Ribsfactory vestiging in Delft. Na jarenlange ervaring als restaurantmanager is dit een fantastische volgende stap die Michiel maakt in zijn carrière. Hij weet wat het is om hard te werken en past met al zijn kennis, ervaring en ambitie goed bij de formule van Ribsfactory.
Over Ribsfactory
Ribsfactory is een steakhouse en grill restaurant waar ze uitstekende spareribs, heerlijke burgers en smaakvolle steaks serveren. Inmiddels zijn er maar liefst tien vestigingen, verspreid over de Randstad, Noord-Brabant en richting het oosten van het land, waar gasten met volle teugen kunnen genieten van huisgemaakte grill gerechten.
Ribsfactory gebruikt uitsluitend pure en eerlijke ingrediënten. Om alle smaken te behouden worden de vleesgerechten bereid op echte lavagrills. Zo geniet je bij Ribsfactory keer op keer van perfect gegrilde spareribs!
')}