Eerste Decorette shop-in-shop bij Multimate

Datum: maart 28, 2015

Op zaterdag 21 maart jl. is de eerste Decorette shop-in-shop in Multimate Eindhoven geopend. De shop is ingericht in de nieuwe Decorette-stijl, met veel beleving, inspiratie, lef én een plek waar consumenten terechtkunnen voor een goed en professioneel advies.

Absolute meerwaarde

“Wat me opviel, was dat onze klanten de toevoeging met Decorette helemaal begrijpen,” zegt Maarten Scheffers. Met zijn zwager Derk Bos is hij eigenaar van Multimate Eindhoven en daarmee van de 240m2 grote Decorette-shop. “Het was sowieso al erg druk vanwege een speciale actiedag van onze Multimate. Veel klanten, vooral vrouwelijke, liepen de Decorette-shop in en vroegen om advies aan onze medewerkers. We zijn gewend om maatwerkproducten te verkopen en de toevoeging van het Decorette-assortiment betekent een absolute meerwaarde voor onze winkel. De prijsdruk in het middensegment van de bouwmarkten is groot en met Decorette zetten we een stapje omhoog, met betere merken. Er wordt enthousiast op gereageerd door onze klanten en we zijn dan ook blij met de Decorette-shop,” aldus Scheffers.

Groeien met Decorette

“De Decorette-shop in Eindhoven is de eerste in een Multimate-vestiging. We geloven in de combinatie en de eerste tekenen zijn positief,” aldus Angela van Dongen, Manager Decorette. Zoals bekend, heeft Euretco, waar DecoretteOp 21 maart 2015 is de eerste Decorette shop-in-shop in Multimate Eindhoven geopend. Bron: FranchiseFormules.NL deel van uitmaakt, DGN retail overgenomen met daarbij de dhz-formules Hubo en Multimate. “We willen de komende vier, vijf jaar groeien van 45 Decorette-winkels nu naar 80 vestigingen, inclusief de shops-in-shop. Deze laatste kunnen vanaf zo’n 100 tot 150 m2 worden gerealiseerd. Vanuit verschillende Multimate-ondernemers is al interesse getoond en er lopen momenteel concrete vestigingsplaats- en haalbaarheidsonderzoeken. Decorette heeft een hoge naamsbekendheid in de markt en uit de eerste reacties van Eindhovense consumenten blijkt al, dat ze blij zijn met de komst van de formule. Op de eerste openingsdag is er ook al goed verkocht.”


Profielschets Euretco

Euretco is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met ruim 2.200 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij zo’n 3.250 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt € 2,5 miljard. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, wholesale en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren INTERSPORT, Runnersworld, COACH, Decorette, Vivante, Topform, Libris, Blz Hubo, Multimate en Fixet. Daarnaast beschikt Euretco via Euretco Label Company met Babyface en Blue Rebel over internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment. De zelfstandigheid van de ondernemer staat centraal in de relatie. Ondernemers profiteren naar eigen inzicht van inkoopvoordeel, regelmatige kennisuitwisseling en verkoopsamenwerking. Met zo’n 380 medewerkers staat Euretco dagelijks voor hen klaar. www.euretco.com 

Dankzij de centrale ligging aan de A1 pal bij knooppunt Hoevelaken is de locatie zeer goed bereikbaar, ook voor externe organisaties voor uiteenlopende evenementen. Euretco beschikt over dertien goed geoutilleerde zalen van in totaal 5000 m2.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.