Eerste Decorette nieuwe stijl geopend

Datum: oktober 20, 2014

Op zaterdag 4 oktober is Decorette Woonatelier Mijdrecht feestelijk heropend. Deze Decorette-winkel is de eerste in de nieuwe Decorette-stijl, met veel beleving, inspiratie, lef én een plek waar consumenten terechtkunnen voor een goed en professioneel advies. Decorette maakt een nieuwe, frisse start, passend bij de evolutie van vooral productgerichte winkel naar een inspirerende ontmoetingsplek vol beleving. Samen met de Decorette-ondernemers, adviseurs en niet te vergeten consumenten heeft het nieuwe Decorette de afgelopen maanden vorm gekregen. In mei van dit jaar werd in Mijdrecht een consumentenpanel gehouden, met output die gebruikt is voor de ontwikkeling van de nieuwe Decorette-stijl.

Experience

Decorette nieuwe stijl kenmerkt zich door een stalenbibliotheek en een bijzonder, kloppend hart van de winkel: de experience-ruimte. Hier komen beleving en inspiratie samen in vier actuele trends: Kleurrijk, Design, Stijlvol en Puur. Consumenten kunnen kiezen voor de bij hen passende sfeer en krijgen dan advies van de professionele medewerkers met bijpassende stalen en accessoires. Voor productpresentaties worden de winkelwanden gebruikt waar een ruim aanbod te zien is van behang, zonwering, gordijnen, harde en zachte vloeren, woonaccessoires en kleinmeubelen.

Vol lof

Iedereen was vol lof over het nieuwe concept dat in Mijdrecht te zien was, met name over de vernieuwing en actualiteit van de collectie en de heldere en overzichtelijke presentatie. “Het was een geweldige dag,” zegt een enthousiaste Cor Zwarts, die samen met zijn team verantwoordelijk is voor Decorette Woonatelier Mijdrecht. “Boven verwachting, met veel klanten en andere nieuwsgierigen, tal van leveranciers en, heel leuk, de nodige Decorette-collega’s voor wie we de winkel langer opengehouden hebben. Velen dachten dat ik de winkelruimte vergroot had, maar die is hetzelfde gebleven. De eerste reacties zijn bemoedigend en ik ben ook zeer tevreden over de samenwerking met Euretco. We zijn samen opgetrokken in dit traject en hebben iets moois voor de toekomst neergezet.”

Ombouwen

Angela van Dongen, Manager Decorette: “Een aantal deelnemers aan het consumentenpanel is naar de heropening gekomen en was erg enthousiast over het resultaat. Ze gaven aan dat er goed geluisterd is naar hen en dat de veranderingen helemaal aansluiten bij hun wensen. Wat ook opvalt, is dat de toevoeging van accessoires en kleinmeubelen meteen voor meer traffic en ook additionele verkoop zorgt. Na de testfase van deze winkel in Mijdrecht gaan we de komende jaren gefaseerd de andere Decorette-winkels naar het nieuwe concept ombouwen.”


Profielschets Euretco

Euretco is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met ruim 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij zo’n 2.900 winkels in de branches wonen, mode, sport en media. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt € 2,3 miljard. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, wholesale en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren INTERSPORT, Runnersworld, COACH, Decorette, Vivante, Topform, Libris, Blz. Daarnaast beschikt Euretco via Euretco Label Company met Babyface, LCKR, Rags en Blue Rebel over internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment. De zelfstandigheid van de ondernemer staat centraal in de relatie. Ondernemers profiteren naar eigen inzicht van inkoopvoordeel, regelmatige kennisuitwisseling en verkoopsamenwerking. Met 320 medewerkers staat Euretco dagelijks voor hen klaar. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.