Eerste Anytime Fitness in Overijssel

Datum: februari 26, 2013

Op maandag 25 februari is de de 9e club van Anytime Fitness geopend in Goor. De nieuwe vestiging staat onder leiding van franchisenemers Wai-Yip en Wai-Ting Pang.

In december startte de voorverkoop van abonnementen voor de nieuwe club al. Wie toen al vertrouwen had in de sportschool ontving een levenslange korting op hun lidmaatschap, die kon oplopen tot 50 procent. Anytime Fitness club nummer 10 is momenteel ook al bezig met de verbouwing en pre-sale. Deze club komt in Maastricht te liggen en de verwachte openingsdatum van deze club is begin april. Anytime Fitness is een franchiseformule die zich richt op het makkelijk en toegankelijk maken van fitness. De ondernemingen zijn dan ook 24 uur per dag geopend. De eerste Anytime Fitness vestiging van Nederland werd op 15 juli 2011 geopend in Susteren. Nederland heeft momenteel 9 vestigingen en wereldwijd zit Anytime Fitness op ruim 2000 vestigingen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_26_februari_2013.htm#anytimefitness

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.