Eerste Anytime Fitness club in België geopend

Datum: april 8, 2015

De 1ste Anytime Fitness club in België is nu ook open! Op maandag 30 maart j.l. openden Ronald en Annette Beks de deuren van hun fitnessclub in Neerpelt in België. Hiermee zijn zij de eerste Anytime Fitness franchise-ondernemers in België. Voor Ronald en Annette kwam een droom uit, een mooi fitnesscentrum waarbij het gemak, de kwaliteit en de betaalbaarheid voor hun klanten centraal staat. “De leden kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week trainen op de modernste fitnessapparatuur, helemaal volgens een eigen tijdschema. Onze leden kunnen zelfs gaan fitnessen als er in de club geen personeel aanwezig is”. De prachtige club in Neerpelt had een zeer voorspoedige start, meer dan 200 leden schreven zich voor de opening al in, om zo bij start direct gebruik te kunnen maken van de 24/7 fitness-faciliteiten. Sporten is nog nooit zo plezierig en eenvoudig geweest

Franchise Anytime Fitness in het kort

Verwerf de nodige vrijheid en flexibiliteit om te doen wat voor jou van belang is! Ondernemen in de wellness & health-branche.

Sinds de oprichting van Anytime Fitness in 2002 zijn wij flink blijven groeien. Als ’s werelds grootste en snelst groeiende, 24 uur per dag geopende fitnessfranchise voor mannen en vrouwen breken wij voortdurend records en1e Anytime-Fitness vestiging in België open. Bron: FranchiseFormules.NL spreekt men zich in de sector lovend over ons uit. Wereldwijd zijn er nu al meer dan 2.800 Anytime Fitness clubs, waarvan 35 in Nederland en nu dus ook één in België.

Met Anytime Fitness kun je je eigen baas zijn, zonder helemaal alleen te hoeven staan. Als franchisenemer maak je gebruik van exclusieve technologie en professionele ondersteuning om je eigen club te runnen:

Ondernemen met een beperkt eigen risico;
Concept met snelle winstgevendheid;
Dankzij het wereldwijde succes van Anytime Fitness en het beproefde businessmodel werken wij samen met professionele financiële instellingen, zoals de Rabobank;
Op elke werkdag opent een nieuwe Anytime Fitnessclub zijn deuren;
Je krijgt een exclusief marktgebied toegewezen;
Ondersteuning en scholing op het gebied Ҭvan sales, marketing en retentie;
• Individuele coaching;
• Ambitie bij elke club om binnen 6 maanden “¨het break-even punt te bereiken;
• Financiële stabiliteit;
• Nr. 1 en 2 in de Top 500 Franchise-concepten van Entrepreneur.com (2014 en 2015).

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.