Eerste AMI salon viert 25-jarig jubileum

Datum: december 12, 2014

De oudste en eerste salon van AMI Kappers vierde afgelopen najaar een belangrijk mijlpaal; het 25 jarig jubileum. Niet alleen de salon kreeg een jubileum tintje, maar ook bedrijfsleidster Jannie Witteveen vierde haar zilveren jubileum bij de organisatie. Een unieke en trotse gebeurtenis voor de franchiseorganisatie.

In 1970 startte Dinie ter Avest een kapsalon op in het centrum van Borculo onder de naam ‘Haarmode Dinie’, een aantal jaar later besloot haar zoon (Gerben ter Avest) een nieuwe vestiging te openen in Neede. Jannie Witteveen werd aangenomen als bedrijfsleidster en liet samen met haar team de salon groeien tot een succesvolle kapsalon in Neede.  Gerben ter Avest: “Jannie is een zeer prettig persoon om mee te werken. Al 25 jaar staat ze voor haar zaak en is ze in alle gevallen een rots in de branding. Een collega waar je op kunt bouwen. Kortom een persoon waar we trots op zijn dat ze al 25 jaar bij ons werkt!.”

In de  afgelopen 45 jaar is het van oorsprong Borculose kappersbedrijf Haarmode Dinie uitgegroeid tot een ambitieuze, trendvolgende organisatie in Nederland onder de naam AMI Kappers.

25 jaar vakmanschap

Bij ambacht denkt men niet snel aan het kappersvak, terwijl dit het juist is. Met onze handen creëren de medewerkers van AMI Kappers constant de prachtigste haarcreaties. Aan kwaliteit stellen wij hoge eisen en dit merkt de klant duidelijk in onze stoel. Omdat wij het opleiden en begeleiden van onze medewerkers hoog in het vaandel hebben ben je bij AMI Kappers nooit uitgeleerd en zijn er volop kansen om je als medewerker te ontwikkelen. En dat al meer dan 25 jaar!
 

Over AMI Kappers

Al meer dan 45 jaar is AMI Kappers een bedrijf met een nuchtere en dynamische kappersformule, waar traditionele waarden, ambacht en creatief handwerk hand in hand gaan met de laatste trends en technieken. AMI Kappers telt inmiddels rond de tachtig vestigingen en is bovendien de eerste kappersorganisatie met een eigen webshop, waar onder meer de eigen IVY Hair Care producten worden verkocht. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.