Eerste AMI event groot succes

Datum: maart 25, 2015

Afgelopen zondag stond de Deventer Schouwburg helemaal in het teken van AMI Kappers. Met inspirerende sprekers, look-and-learns én een wervelende haarshow, waarbij de nieuwste haarmodelijn ‘Digital Dreamers’ werd gepresenteerd, keken de bezoekers hun ogen uit tijdens het allereerste AMI Event.

Zo’n 700 kappers, klanten en andere genodigden uit heel Nederland bezochten zondag 22 maart het AMI Event, een dag die compleet in het teken stond van de laatste trends op het gebied van haar, beauty en mode. In de brasserie gingen salons onder het genot van een hapje en een drankje de strijd met elkaar aan tijdens de muzikale quiz, konden bezoekers op de IVY Hair Care stand hun eigen shampoo maken, vond er een blowdry demonstratie plaats en vertelden inspirerende sprekers als AMI Kappers eigenaar Gerben ter Avest over franchising en Puur Mens & Werk, coach en trainer Dianne Kerskes over hoe je de regie krijgt over je eigen plezier. En dit was nog maar een kleine greep uit alle inspirerende activiteiten die er te doen waren tijdens het evenement.


Over AMI Kappers

AMI Kapper is al bijna 50 jaar een bedrijf met een nuchtere en dynamische kappersformule, waar traditionele waarden, ambacht en creatief handwerk hand in hand gaan met de laatste trends en technieken. Het familiebedrijf telt inmiddels rond de tachtig vestigingen en is de eerste kappersketen met een eigen webshop.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.