Een vliegende start maken? Word Mobiele Makelaar bij Domica!

Datum: maart 1, 2016

Wie zijn wij? Domica is de grootste verhuurmakelaar van Nederland. Bij Domica huur je geen huis maar je nieuwe ‘thuis’. Doordat wij onze huurders en verhuurders persoonlijk kennen, zijn wij in staat om snel en doeltreffend de juiste match te maken. Naast het vinden van de juiste huurder, adviseren wij de verhuurder hoe hij een maximaal rendement uit zijn onroerend goed haalt en leegstand beperkt wordt. Bovendien assisteren wij graag bij beheer. Hierdoor hoeft de verhuurder zich geen zorgen meer te maken over de administratieve en technische rompslomp rondom de verhuur van zijn panden. Kortom: Domica zorgt ervoor dat huurders en verhuurders zich bij ons thuis voelen. 

De Domica-organisatie

Domica heeft op dit moment 20 vestigingen verspreid over heel Nederland. Stuk voor stuk gerund door enthousiaste ondernemers, die met behulp van onze formule al vele mensen aan een nieuwe thuis  hebben geholpen. Door onze nauwe samenwerking wordt het landelijk succes en uitgebreide netwerk, op lokaal niveau aangevuld met de regionale kennis van onze ondernemers. Om ons  netwerk verder uit te breiden en iedereen nog beter van dienst te zijn, zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven ondernemers die Domica samen met ons nog verder op de kaart kunnen zetten. 

Ondernemen met Domica

Onze missie is; “Bij Domica voelt iedereen zich thuis!”. Dat geldt niet alleen voor de  huurder of verhuurder, maar ook voor al onze collega’s. Door onze jarenlange ervaring in de verhuurmakelaardij hebben wij een gedegen kennis van de markt. Het Domica team bestaat uit 60 gedreven collega’s die hun kennis over de verhuurmakelaardij met je delen en waarmee je ideeën en kansen die zich voordoen kunt bespreken. Je werkt als Mobiele Makelaar dus nooit alleen!

De Mobiele Makelaar: een vliegende start als zelfstandig ondernemer met Domica! 

Heb jij ambitie en ondernemersgeest? Heb je affiniteit met de dynamische onroerend goed markt? Dan heb jij alles in je om succesvol Mobiele Makelaar te worden bij én met Domica. Wij helpen je op weg met de ‘Domica Starkerskit’; een compleet ondernemerspakket waardoor je meteen kunt starten als Domica verhuurmakelaar in de door jouw gekozen regio. De Domica Starterskit omvat o.a.: een lease auto in de Domica huisstijl,  een laptop met  alle Domica programma’s en bestanden, een lokaal telefoonnummer, inhoudelijke- en commerciële trainingen, drukwerk, POS-materiaal en natuurlijk de ondersteuning van het Domica team. Ook als startende ondernemer voel jij je thuis bij Domica!  

Meer informatie over “Ondernemen met een vliegende start” als Mobiele Makelaar? Neem dan contact met ons op via onderstaand informatie-aanvraagformulier.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.