Een succesformule starten in het kloppend hart van Hilversum?

Datum: november 6, 2015

Loop je ook rond met het idee om een eigen onderneming te starten op een toplocatie? Geef je dan op voor de Open Pandendag in het centrum van Hilversum op vrijdag 27 november a.s. van 14.00 (ontvangst) tot 18.00 uur. Het programma start om 14.30 uur op de Kerkbrink 2D.

Het centrum van Hilversum bruist en biedt nieuwe ondernemingen veel mogelijkheden. Zo wordt de Hilvertshof compleet verbouwd, zal de Primark zich begin 2017 vestigen en zullen nog vele andere ketens volgen. De acquisiteur voor het centrum is in gesprek met een groot aantal winkelketens en franchiseformules. Maar hij is ook en vooral op zoek naar lokale ondernemers die kleur willen geven aan het centrum van Hilversum.

De gemeente Hilversum maakt zich hard voor een sterk, bruisend en aantrekkelijk centrum. Daarom leveren ook de wethouders Floris Voorink en Wimar Jaeger een bijdrage aan het programma van 27 november.

De do’s en don’ts van franchising

Tijdens deze middag is Jan-Piet Broersma van FranchiseFormules.NL aanwezig. Dit is een franchise-community waar via de site vraag en aanbod in de franchisebranche op een laagdrempelige wijze bij elkaar wordt gebracht. Jan-Piet Broersma laat zien waar je op moet letten bij het starten van een franchise-onderneming.

Benieuwd naar je mogelijkheden en de marktkansen in Hilversum?

Loop dan op vrijdag 27 november mee met de Acquisiteurs en laat je adviseren over de meest interessante locaties en de vestigingsmogelijkheden. Verschillende makelaars en eigenaren stellen hun pand voor je open.

Het programma

• Unieke kansen voor ondernemers in Hilversum
• Wat zijn voor u de Franchise-mogelijkheden
• Rondleiding s’Gravelandseweg/Schoutenstraat/Kerkstraat/Leeuwenstraat

Aanmelden

06 – 43755965 – Abdel Bouchibti – abdel@zakenexpert.nl

06- 24700224 – Wout Gelderloos – w.gelderloos@zakenexpert.nl

De event website (binnenkort online): http://www.openpandendaghilversum.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.