E-mail marketingsoftware voor franchiseformules absolute must

Datum: februari 17, 2014

E-mail marketingbureau Blinker gaat met het vernieuwde MailPlus Franchise aan de slag om franchiseformules te bedienen. MailPlus Franchise is een e-mail marketingoplossing speciaal ontwikkeld voor franchiseformules. De oplossing is gebaseerd op meer dan acht jaar ervaring met franchiseformules die e-mail inzetten als marketingtool.

In 2013 heeft MailPlus het product volledig op de schop genomen en meer dan 2.500 uur ontwikkeltijd gespendeerd om MailPlus Franchise volledig aan te laten sluiten op de wensen van franchiseformules. Met dit vernieuwde softwareplatform profiteren franchisegevers en franchisenemers in optima forma van elkaars kracht en worden zij samen succesvoller met e-mail marketing.

Een recente studie van ING Economisch Bureau maakt duidelijk dat veel franchiseformules omzet laten liggen zodra zij geen geïntegreerde online verkoopstrategie aanbieden tussen de fysieke winkel, e-commerce, m-commerce en social media. Vooral onheldere afspraken tussen de franchisegever en de franchisenemer over de online gegenereerde omzet liggen hieraan ten grondslag. 

MailPlus Franchise

Sinds 2007 werkt Blinker samen met diverse franchiseformules. Een samenwerking die zichtbaar wordt zodra organisaties MailPlus Franchise inzetten. De software is namelijk ontwikkeld voor en met verschillende franchiseformules. De software maakt het bijvoorbeeld eenvoudiger om afspraken te maken over online gegenereerde omzet, het maakt ondernemers meer bewust van klantenwerving en het versterkt de samenwerking binnen de franchiseformule. Met MailPlus Franchise laat geen enkele franchisenemer het online verkoopkanaal meer links liggen. Je kiest met MailPlus Franchise voor centraal ingerichte e-mail marketingsoftware gecombineerd met e-mail marketingsoftware op de verschillende vestigingen.

Optimaal en gemakkelijk samenwerken

MailPlus Franchise werkt als volgt. Het hoofdkantoor van de franchiseformule publiceert via zijn eigen MailPlus-account een e-mailing naar de MailPlus-accounts van de franchisenemers. Deze mailing is al gevuld met de content voor de hele franchiseformule en laat ruimte voor lokale content. Zodra de franchisenemer zijn eigen content (aanbiedingen, events, acties) heeft toegevoegd, verstuurt hij de e-mailing aan zijn eigen klanten en contacten.
Het hoofdkantoor houdt de regie, de vestigingen houden het initiatief en de controle over hun eigen (e-mail) marketingactiviteiten. Door de koppeling van de e-mail marketingsoftware is ook de huisstijl gegarandeerd.

Over MailPlus

MailPlus ontwikkelt sinds 2004 op een Software-as-a-Service (SaaS) platform “de prettigste software voor e-mail marketing”. Gebruiksvriendelijke software voor praktische professionals met passie voor e-mail communicatie en die geen tijd willen verspillen aan een technische applicatie.

Over Blinker

Blinker is een e-mail marketingbureau en helpt organisaties in Nederland om e-mail marketing succesvol in te zetten. We leveren e-mail marketingsoftware, kennis en alle diensten die nodig zijn om rendement te halen uit dit mooie marketingkanaal. Onze missie is “Brengt klanten dichtbij”. Dat is wat we voor én met jou willen bereiken: zorgen dat prospects klanten worden en die klanten voor langere tijd aan jouw organisatie binden. Alles wat we doen, is daarop gericht. Kijk voor meer informatie in ons bedrijfsprofiel op deze website en vraag online informatie aan, bezoek onze eigen website of bel direct met onze supportdesk: 079–3637060.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.