Dunkin”˜ Donuts opent in Luxemburg

Datum: augustus 18, 2014

Met een nieuwe vestiging aan de snelweg “Aire de Capellen Sud” is de uit de VS afkomstige franchiseformule Dunkin’ Donuts nu ook actief in Luxemburg. Eigenaar is de Duitse franchisenemer Michael Berger, die in april dit jaar ook al een vestiging opende in de regio Rheinland-Pfalz.

“De opening in Luxemburg is weer een nieuwe mijlpaal op ons expansiepad door Europa”, zegt Carlos Vidal, Vice President Europa van Dunkin Brands. 

In totaal zijn er nu ongeveer 150 vestigingen van Dunkin’ Donuts in Europa, verdeeld over Duitsland (52), Spanje, Bulgarije en Rusland. Wereldwijd is de formule actief met bijna 11.000 vestigingen.

Ook Nederland behoort tot het doelgebied van Dunkin’ Donuts. De rechten voor exploitatie zijn te koop. Er wordt gezocht naar een partner / organisatie met kennis en ervaring in de retail-/foodbranche voor het exploiteren van, in eerste instantie, 30 vestigingen in ons land. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met FranchiseFormules.NL. 

Bron: FranchisePORTAL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.