Dunkin’ Donuts opent eerste vestiging in Nederland

Datum: februari 14, 2017

In Maart opent Dunkin’ Donuts een eerste vestiging in Nederland aan de Amsterdamse Nieuwendijk. Er waren eerder al vijf winkels van Dunkin’ Donuts in Nederland, maar deze werden uiteindelijk weer gesloten. Volgens  Roberto Fava, één van de ondernemers achter de Nederlandse uitrol, was de opzet toen te groot voor Nederland. Uiteindelijk wil het bedrijf 25 vestingen openen in ons land.

Het Amerikaanse franchiseconcept maakte onlangs bekend dat er wordt afgestapt van de zoete roze en oranje kleuren waar de keten bekend om staat. In Nederland worden de winkels naar verluidt met warme kleuren en sfeervol hout ingericht. De ondernemers voerden onder andere gesprekken met de NS, grote retailers en tankstationhouders voor het openen van vestigingen.


Over Dunkin’ Donuts

Dunkin’ Donuts is de bekendste donut franchise uit Amerika. Dunkin’ Donuts serveert donuts, koffie en sandwiches. 

Bronartikel: Franchising.be

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.