Dubbel feest voor Kwalitaria en Délifrance

Datum: mei 22, 2017

Vandaag is het dubbel feest bij Kwalitaria. Bevriende ondernemers Mark Oosterkamp en Erwin van Schooten openen de deuren van hun tweede locatie in Deventer: Kwalitaria Délifrance Keizerslanden. Buurtbewoners zijn uitgenodigd voor de feestelijke opening op 10 juni. Daarnaast is vandaag de heropening van Kwalitaria Délifrance Epe. Gert-Jan Bakker, eigenaar van Kwalitaria Genemuiden, gaat de companystore runnen tot er een nieuwe ondernemer is gevonden.

Kwalitaria groeit door

Kwalitaria staat voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. De grootste cafetariaformule van Nederland streeft naar 250 vestigingen in 2020.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.