Drie nieuwe vestigingen Bad in Beeld

Datum: april 15, 2015

Franchiseformule Bad in Beeld verwelkomt drie nieuwe vestigingen: Sanizo in Nieuwegein, SK Tegels & Sanitair in Surhuisterveen en Provence in Veenendaal. Alle drie sanitairwinkels met een duidelijke visie en een positieve instelling. Voor de sanitairwinkels is het behoud van eigen identeit in combinatie met het profiteren van ondersteuning op het gebied van marketing en scherpe inkoopcondities doorslaggevend om aan te sluiten bij de franchiseformule.

Korte introductie nieuwe vestigingen

Sanizo

In 2009 is Sanizo opgericht door eigenaar Marcel de Vries. Begin maart is de winkel verhuisd naar een nieuwe locatie in Nieuwegein. De nieuwe winkel biedt de consument overduidelijk meer inspiratie. Bij Sanizo staat service met eerlijk advies hoog in het vaandel.

SK Tegels & Sanitair

Van origine een tegelzettersbedrijf. Sinds 2008 verkoopt de vestiging ook sanitair en dit is de afgelopen jaren alleen maar meer geworden. Momenteel is SK Tegels & Sanitair druk bezig met het verbouwen van de winkel. In het assortiment worden ook een aantal nieuwe Bad in Beeld badkamers opgenomen.

Provence

Creatief en eigenzinnig: de kernwoorden van deze nieuwe vestiging. Provence specialiseert zich in maatwerk voor het hele huis: badkamers, keukens en woonkamers. Het luxegevoel van maatwerk komt ook terug in de mooie en bijzondere winkelinrichting.

Over Bad in Beeld 

Bad in Beeld is een soft franchiseformule in de sanitairwereld die de ondernemer ondersteunt op inkoop- en marketingactiviteiten. Door het uitbrengen van het Bad in Beeld magazine ‘Straal!’, 6 huis-aan-huis folders per jaar en winkelmaterialen zoals actieposters heeft de aangesloten ondernemer direct instrumenten in handen om actief de lokale markt te bewerken.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.