Drie franchisenemers sluiten zich aan bij Yarden

Datum: april 8, 2014

In de afgelopen periode hebben drie franchisenemers de samenwerkingsovereenkomst getekend met Yarden Franchise. “Naast het feit dat huidige franchisenemers hun samenwerking weer met 5 jaar verlengen, is dit een mooie uitbreiding van ons team”, zegt Ben Buitelaar, Manager Franchise.

Op 1 april begint Majon Heesen vanuit haar woonplaats Brielle in het gebied Voorne- Putten. Majon die ruime ervaring heeft in de horeca, is na haar stage bij Yarden uitvaartzorg West niet alleen klaar om van start te gaan, maar staat  ook te popelen om te beginnen. “Ik zie dit als de ultieme vorm van dienstverlening, om nabestaanden bij te kunnen staan, tijdens een periode die mensen nog jarenlang blijven herinneren”, zegt Majon. Tijdens mijn periode in de horeca heb ik vaak samen met jonge mensen hun trouwdag invulling mogen geven. Ook dit is een mijlpaal in iemands leven, wat gewoon tot in de puntjes georganiseerd moet worden. Ondanks het feit dat een uitvaart qua emotie het tegenovergestelde is, blijft staan dat ook dit moet verlopen volgens de wensen van de nabestaanden”. 

Op 15 mei start Ingrid Golsteijn in het zuidelijke Sittard-Geleen. Ingrid kent als echte Limburgse de locale gewoontes. Zij wil dan ook de uitvaart naar de eigen buurt en leefomgeving van de overledene brengen, door onder andere gebruik te maken van locale voorzieningen voor het houden van een afscheidsdienst. “Veel Limburgers zijn echte verenigingsmensen en voelen zich thuis in hun eigen wijk. Het moet dan toch niet zo zijn, dat men voor het laatste afscheid naar een onbekende plek moet gaan, omdat daar toevallig een uitvaartcentrum is. Ik wil het ook mogelijk maken, dat afscheid plaatsvindt binnen de bekende en eigen omgeving van de overledene en zijn nabestaanden”, zegt Ingrid vol passie. Vanuit haar P&O achtergrond en haar werk als therapeut, weet Ingrid hoe belangrijk het is, dat mensen een vertrouwd gevoel hebben tijdens emotionele gebeurtenissen in hun leven. 

Eke de Vries is de derde franchisenemer die een samenwerkingsovereenkomst met Yarden heeft getekend. Eke start op 1 juli in het gebied Leiden en omstreken. Eke is al ruim 8 jaar werkzaam in de uitvaart en heeft veel ervaring in het regelen en begeleiden van uitvaarten. “Vanaf het eerste gesprek bij Koelewijn & Partners, tot aan het laatste gesprek met Sabrina Franken, directeur Yarden uitvaartverzorging, voelde het goed”; zegt Eke. “Juist vanuit mijn ervaring in de uitvaartbranche, weet ik hoe belangrijk het is, dat je als zelfstandig ondernemer ondersteunt kan worden in zaken waarin je minder sterk bent en je collega’s hebt waarmee je kunt sparren. Al deze voordelen zitten in de Yarden franchise formule. Natuurlijk was ik blij dat er een werkgebied vrij was, waar ik ook woon. Dit is namelijk een voorwaarde bij Yarden”.

Ben Buitelaar: “Met de komst van drie nieuwe franchisenemers maakt Yarden Franchise weer een mooie groei door. We blijven echter op zoek naar geschikte franchisenemers. Op de website www.yarden-franchise.nl staan nog een aantal vrije gebieden vermeld. Natuurlijk wensen wij Majon, Ingrid en Eke veel succes met hun voorbereidingen en een succesvolle start van hun uitvaartonderneming”.

 

Yarden Franchise is een snel groeiende full-service organisatie voor zelfstandige ondernemers en onderdeel van Yarden Uitvaartzorg. Yarden Franchise zal de komende jaren groeien naar 31 franchisenemers – voor een compleet landelijke dekking.

Yarden
 is een jonge uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden. De ambitie van Yarden is helder: dé uitvaartorganisatie van Nederland zijn. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Door uitvaartwensen centraal te stellen wil Yarden dat mensen zich bewust worden van hun wensen – en dat ze deze gaan vastleggen. Yarden begrijpt dat. Immers hierdoor kan een uitvaart worden uitgevoerd zoals de klant dat wil. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun nabestaanden. Yarden weet uit ervaring dat een uitvaart een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis dient te zijn zodat dit een positieve bijdrage levert aan het afscheid en de rouwverwerking.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.