Douglas nieuwe stijl geopend in Kalverstraat

Datum: november 20, 2012

In de Amsterdamse Kalverstraat is een nieuwe, trendy Douglas geopend. Het gehele interieur is gestript en vernieuwd: vloeren, wanden, lift, verlichting, alles heeft een nieuwe look gekregen. Met deze conceptstore wil Douglas beauty als beleving bieden. In de nieuwsbrief van 9 oktober jl. berichtten wij u dat Douglas per 1 januari a.s. overstapt op franchise. Doelstelling is dat van de 80 Pour Vous ondernemers er 40 in 2013 overstappen naar Douglas. De resterende 40 Pour Vous en mogelijke andere parfumerieondernemers zouden in een later jaar kunnen overstappen.

Binnen de nieuwe winkel werken meer dan 40 beauty experts van verschillende leeftijden en culturen en er worden meer dan acht verschillende talen gesproken. Je vindt er ook de nieuwste technologische hoogstandjes. Zo heeft de winkel een virtual make-up artist waarbij je via een beeldscherm de laatste make-up looks kan aanbrengen en kan je op afspraak een personal shopping service boeken waarin je een uur advies krijgt over de vele producten en merken.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_20_november_2012.htm#douglasfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.