Doppio organiseert Franchise informatiebijeenkomsten

Datum: mei 30, 2017

Met enige regelmaat organiseert Doppio Espresso franchise informatiebijeenkomsten voor potentiele franchise kandidaten. En met succes. Enthousiaste, ondernemende en gepassioneerde koffieliefhebbers worden maandelijks uitgenodigd om op een laagdrempelige manier kennis te komen maken met de formule. Tijdens deze bijeenkomst wordt het traject van droom naar opening, het samenwerkingsverband en de voordelen van franchise bij Doppio uitvoerig besproken. Middels speeddates met Jonathan Teoh (oprichter) en Eelco van de Glind (franchisemanager) kunnen geïnteresseerden hun vragen stellen. 

De informatiebijeenkomst vindt plaats bij Doppio Utrecht. Leonie van Putten, onderneemster Doppio Utrecht The Wall deelt tijdens de avond haar ervaringen m.b.t. het ondernemerschap.

In navolging van de voorgaande, succesvolle, informatiebijeenkomsten wordt woensdag 31 mei de eerstvolgende bijeenkomst georganiseerd.

Locatie: Doppio Utrecht The Wall

Datum: 31 mei 2017 

Aanvang: 18:30 uur

Start: 19:00 uur

Aanmelden kan via franchise@doppio-espresso.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.