Doppio Nijmegen uitgeroepen tot “Doppio van het Jaar”

Datum: januari 18, 2018

Doppio Espresso Nijmegen is uitgeroepen tot “Doppio van het Jaar” en wint daarmee een dagje uit met het team. In de tussentijd neemt het hoofdkantoor van de formule de espressobar een dagje over.

Afgelopen september werden tijdens een reis met Doppio franchisenemers naar Italië de eerste Doppio Awards uitgereikt. De Doppio Awards zijn een nieuw thema binnen de formule. Met de Doppio Awards die te winnen zijn, koppelt Doppio hun kernwaarden: Oprecht, Gastvrij, Professioneel en Focus.

De “Oprecht Award” is voor Doppio dé titel waarmee een franchisenemer laat zien dat hij op alle punten uitblinkt. Tijdens de uitreiking in Italië heeft Doppio Nijmegen de Oprecht Award in de wacht gesleept en is daarmee uitgeroepen tot Doppio van het jaar.

Met deze titel heeft de vestiging in Nijmegen een Doppio Takeover gewonnen. Het hoofdkantoor van Doppio neemt het stokje van ondernemer Marcel Koch over, zodat hij op zondag 21 januari a.s. met zijn team kan genieten van een dagje weg. Het team van Doppio Hoofdkantoor is dan aanwezig en staat klaar om de gasten te ontvangen.

 

 

Franchisenemer worden?

Meer informatie om aan te sluiten als franchisenemer bij Doppio Espresso vindt u hier ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.