Doppio Kruisplein in Rotterdam viert 1-jarig jubileum

Datum: juni 10, 2014

De vestiging van Doppio Espresso aan het Kruisplein in Rotterdam heeft een jaar geleden haar deuren geopend tegenover de nieuwe entreehal van het Centraal Station. Om dit 1-jarig bestaan te vieren wordt donderdag 12 juni een gratis cappuccinodag georganiseerd. Een ludieke manier om het succes te vieren, de gasten te bedanken en iedereen te laten genieten.

Maurice van Soest (de ondernemer van Doppio Espresso Kruisplein) en zijn team kijken enorm uit naar het uitdelen van gratis cappuccino’s aan iedereen die voorbij komt. “Een jaar geleden zijn we begonnen met als doel een stijlvolle espressobar exploiteren waar mensen komen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een rustgevende ruimte waar ze tot rust kunnen komen en kunnen genieten. Inmiddels hebben we een vaste gastenkringen weten op te bouwen, waar we enorm blij mee zijn. Met de gratis cappuccinodag willen wij onze fans bedanken! Daarnaast vinden wij het een mooie manier om nog meer mensen kennis laten maken met onze heerlijke koffie.”Doppio Espresso Rotterdam Kruisplein nodigt iedereen van harte uit om donderdag 12 juni het 1-jarig bestaan te vieren onder het genot van een gratis cappuccino aan Kruisplein 25 in Rotterdam. Bron: FranchiseFormules.NL

Het uitdelen van gratis cappuccino’s is iets wat de espressobarketen met enige regelmaat doet om mensen kennis te laten maken en te laten genieten van hun heerlijke koffie. Tijdens de opening van de eerste vestiging in Groningen organiseerde Doppio Espresso de eerste gratis cappuccinodag. Inmiddels wordt elke opening en elk succes gevierd met een gratis cappuccinodag en worden er jaarlijks vele duizenden cappuccino’s uitgedeeld.

Doppio Espresso Rotterdam Kruisplein nodigt iedereen van harte uit om donderdag 12 juni het 1-jarig bestaan te vieren onder het genot van een gratis cappuccino aan Kruisplein 25 in Rotterdam. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.