Doppio Espresso wederom positieve beoordeling in AD Koffietest 2014

Datum: oktober 20, 2014

Ook dit jaar is de jury van de AD Koffietest weer  vol lof over Doppio Espresso. De vestigingen van de espressobarketen in Zoetermeer en Arnhem hebben respectievelijk een  9 en een 7,5 gescoord en de jury concludeerde dat Doppio zich een vaste plek aan de bovenkant van de markt heeft verworven.

De vakjury bezocht 2 van de 22 Doppio Espresso vestigingen en beiden kregen een positieve beoordeling: “Goede melk, mooi schuim en een krachtige warme koffie…bij Doppio is het altijd goed.” Het eindoordeel is ook louter enthousiast: “In een relatief kort aantal jaren heeft Doppio zich een vaste plek aan de bovenkant van de markt verworven”. Met deze positieve beoordeling eindigde de vestiging in Zoetermeer op plek 21 en Arnhem 42. De hoge scores van de Doppio Espresso vestigingen laten zien dat de espresso, cappuccino en ‘gewone’ koffie excellent zijn bij Doppio Espresso. In 2008 kwam Doppio Espresso Groningen al als beste koffieschenker uit de AD Nationale koffietest.

Sergej Nauta en Mark Merckens (Doppio Espresso Zoetermeer) zijn enorm blij met het hoge rapportcijfer, vooral omdat ze pas sinds december 2013 open zijn: Passie, streven naar kwaliteit en plezier hebben geresulteerd in deze mooie jurywaardering. We zijn vooral erg trots op de baristi, die met passie en toewijding werken in alles wat zeJury AD Koffietest: “Goede melk, mooi schuim en een krachtige warme koffie…bij Doppio is het altijd goed.” Bron: FranchiseFormules.NL doen. Zij kennen de kunst van het koffie zetten en maken van een kop koffie een ware beleving. We willen de beste zijn in kwaliteit, service en beleving. Het aankomende jaar gaan we proberen onze kwaliteiten te verbeteren door meer trainingen en barista workshops te volgen.” Doppio Espresso Arnhem laat weten zeker alles op alles te zetten om de kwaliteit te kunnen waarborgen, zodat hij volgend jaar nog hoger in de test eindigt.

Qua prijzen en nominaties is het een goed jaar voor Doppio Espresso. Vorige maand nog was Doppio Espresso Amsterdam de trotse winnaar van de Publieksprijs van de Misset Koffie Top 100 en werd een medewerkster van Doppio Espresso Arnhem uitgeroepen tot Parel van het Jaar. Daarnaast is het bedrijf van eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh is dit jaar wederom genomineerd voor een European Coffee Award. Na het winnen van de “Best Coffee Chain – Benelux” award vorig jaar, is Doppio Espresso dit jaar genomineerd voor een award in de categorie “Best Coffee Chain – Western Continental Europe”. De bekendmaking en de uitreiking vinden plaats tijdens het European Coffee Symposium op 25 november in Istanbul.

Doppio Espresso is 2007 in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen. Door gedisciplineerd om te gaan met mogelijkheden, samenwerkingen aan te gaan en open te staan voor verbetering is Doppio Espresso de afgelopen jaren gegroeid tot een belangrijke speler op de koffiemarkt. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.