Doppio Espresso Utrecht viert 1-jarig jubileum

Datum: november 24, 2014

De vestiging van Doppio Espresso aan de Nobelstraat in Utrecht heeft een jaar geleden haar deuren geopend. Een jaar na opening is de espressobar een centrale plek in de buurt geworden. Doppio Espresso is een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en chillplek in één. Elke dag staan ze midden in Utrecht klaar om jouw favoriete koffie te maken met één doel: mensen blij maken en met een goed gevoel weer op pad laten gaan.“Graag doen we iets extra’s voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat we te bieden hebben”, aldus ondernemer Peter Braakman. Om dit 1-jarig bestaan te vieren wordt donderdag 27 november een gratis cappuccinodag georganiseerd. Een ludieke manier om het succes te vieren, de gasten te bedanken en iedereen te laten genieten.

Peter en zijn team kijken enorm uit naar het uitdelen van gratis cappuccino’s aan iedereen die voorbij komt. “Een jaar geleden zijn we begonnen met als doel een stijlvolle espressobar exploiteren waar mensen komen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een rustgevende ruimte waar ze tot rust kunnen komen en kunnen genieten. InmiddelsOp donderdag 27 november 2014 gratis cappuccino drinken bij Doppio Espresso aan de Nobelstraat in Utrecht. Bron: FranchiseFormules.NL hebben we een vaste gastenkringen weten op te bouwen, waar we enorm blij mee zijn. Met de gratis cappuccinodag willen wij onze fans bedanken! Daarnaast vinden wij het een mooie manier om nog meer mensen kennis laten maken met onze heerlijke koffie.”

Het team van Doppio Espresso Nobelstraat nodigt iedereen van harte uit om donderdag 27 november het 1-jarig bestaan te vieren onder het genot van een gratis cappuccino aan de Nobelstraat 239 te Utrecht . 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.