Doppio Espresso succesvol in Koffie Top 100

Datum: september 10, 2013

Gisteren is bekendgemaakt dat Doppio Espresso de beste espressobarketen van Nederland is. De espressobarketen komt maar liefst vier keer voor in de Misset Horeca Koffie Top 100. De vestigingen van Doppio Espresso in Arnhem, Hilversum, Joure en Zwolle behoren tot de 40 beste koffieschenkers van Nederland. Met dit resultaat mag Doppio Espresso zich de beste espressobarketen van Nederland noemen. Vorig jaar stond de espressobarketen reeds drie keer in de Koffie Top 100.

Doppio Espresso Hilversum eindigde op de 5e plek in de Koffie Top 100 en is daarmee de hoogstgeplaatste Doppio Espresso vestiging. De vestiging van Doppio Espresso aan de ’s Gravelandseweg in Hilversum is hiermee de  beste koffiezaak het Gooi e.o. en Noord-Holland. Volgens de vakjury dankt Doppio Espresso de nummer 5 positie aan de duidelijk waarneembare passie voor het vak. Ze hebben kennis van koffie en daarnaast straalt iedereen binnen het bedrijf uit dat ze plezier in hun vak hebben.

Maandagavond kreeg de ondernemer van Doppio Espresso Hilversum Raymond Post te horen dat hij tot de 5 beste koffieschenkers behoort. Raymond en zijn team zijn enorm blij met deze prijs. “We willen de beste zijn in kwaliteit, service en beleving. De vijfde plek laat zien dat we op de goede weg zijn. Bovendien motiveert het ons om door te blijven gaan met onze core business: gasten meenemen in een unieke smaak- en servicebeleving.”

Doppio vestiging Groningen.Vorig jaar werd de vestiging al bekroond met de Publieksprijs. Het publiek koos Doppio Espresso Hilversum in 2012 als meest favoriete espressobar. Het winnen van de Publieksprijs had de snelgroeiende espressobarketen te danken aan haar fans. Dit jaar was ook de vakjury overtuigd van de kwaliteit, service en beleving.

Om het succes te vieren wordt 10 september een gratis cappuccinodag georganiseerd. Het is hun manier om het succes te vieren, de gasten te bedanken en iedereen te laten genieten. Doppio Espresso Hilversum nodigt iedereen van harte uit om dinsdag 10 september de hele dag gratis cappuccino’s te komen halen aan de ’s Gravelandseweg 14.

Doppio Espresso is vijf jaar geleden in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen; inmiddels zijn er 20 vestigingen van de succesvolle espressobarketen. Doppio Espresso legt de focus op kwaliteit en innovatie. Mensen blij maken en de beste zijn, dat is waar Doppio Espresso naar streeft. Door het concept continu te ontwikkelen, trachten ze gasten blijvend te verrassen met superieure koffie-innovaties en buitengewone momenten.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.