Doppio Espresso opent vestiging op Utrecht Centraal Station

Datum: februari 16, 2015

Dinsdag 24 februari opent de beste koffieketen van West-Europa haar deuren op Utrecht Centraal Station. De espressobar zal gevestigd zijn in een unit op winkelcentrum Hoog Catharijne.

Pop up gaat down – “What goes up must come down”

Voorheen zat in diezelfde kiosk de pop-up store Hortus by Doppio; een unieke samenwerking tussen Doppio Espresso en Alpro. Maar zoals het een po-up store betaamt, is ook Hortus by Doppio van tijdelijke aard. Reizigers hoeven echter niet teleurgesteld te zijn; Doppio Espresso gaat per 24 februari verder als Doppio Espresso To Go vestiging. De populaire cappuccino, espresso, thee, sappen, ontbijt en broodjes zullen ook hier verkrijgbaar zijn, maar dan in to go vorm zodat reizigers ook in de trein kunnen genieten van heerlijke koffie. Een dagelijkse traktatie, ingespeeld op de haast van de reizigers.

Onderweg genieten van de beste koffie

Op elk moment van de dag kan je bij Doppio Espresso terecht voor heerlijke koffie, thee, lunch en snacks voor onderweg. Kortom, Doppio maakt het leven van een reiziger makkelijker! De espressobar is elke werkdag vanaf 08:00 uur open en het personeel staat dan met heerlijke verse koffie voor de reizigers, winkeliers en bezoekers van Hoog Catharijne klaar. Mocht je nog niet ontbeten hebben, dan hebben ze ook verse croissants en sandwiches voor je.

Beste koffieketen West-Europa

Doppio Espresso is in 2007 in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen; inmiddels zijn er 24 vestigingen. Door gedisciplineerd om te gaan met mogelijkheden, samenwerkingen aan te gaan en open te staan voor verbetering is Doppio Espresso de afgelopen jaren gegroeid tot een belangrijke speler op de koffiemarkt. Dit is de afgelopen jaren bekroond met diverse prijzen, waaronder Winnaar AD Koffietest, Publieksprijs Misset Horeca Koffie Top 100 (2x) en Best Coffee Chain Benelux (2013) en Best Coffee Chain Western Europe (2014) Allegra. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.