Doppio Espresso opent vestiging in Den Haag

Datum: augustus 5, 2012

Eind juli heeft Doppio Espresso een espressobar geopend aan de Turfmarkt in Den Haag, dit is de 17e vestiging van de espressobarformule. De franchisenemer van deze Doppio Espresso-vestiging in Den Haag is de ex-profvoetballer van onder andere Chelsea, Haarlem en Sparta: Fouzi Mesaoudi. Hij heeft de afgelopen maanden het trainingsprogramma van Doppio Espresso gevolgd. Doppio Espresso is 5 jaar geleden in Groningen begonnen. De franchisenemers en baristi worden opgeleid in het eigen opleidingscentrum in Joure. Daarnaast werken ze vanuit dit opleidingscentrum aan de ontwikkeling van het concept.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Doppio-Espresso-opent-vestiging-in-Den-Haag.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.