Doppio Espresso opent 29e vestiging in Wageningen

Datum: maart 1, 2017

De succesvolle espressobarketen Doppio Espresso heeft in studentenstad Wageningen haar 29e vestiging geopend.  De espressobar heeft een prachtige ligging aan Campus Plaza bij de Universiteit van Wageningen. Doppio Espresso is met haar assortiment een ware toevoeging en zorgt voor ultiem koffiegenot op de campus van WUR.

Doppio Espresso is een franchiseformule waarvan koffie het belangrijkste speerpunt is. Een grote verscheidenheid aan heerlijke koffieproducten kan zowel in het filiaal worden genuttigd als ook “To Go” worden meegenomen. Uiteraard zijn er ook diverse theesoorten en is het nieuwe filiaal daarnaast ook een prima plek voor een ontbijt of heerlijke lunch.

Franchisenemer van het nieuwe filiaal is Bennekommer Eric van Voorthuizen. Eric is erg enthousiast wanneer het over Campus Plaza gaat: “Mooie studentenwoningen gecombineerd met een grote verscheidenheid aan horeca-winkelgelegenheden, en dat allemaal direct naast de Universiteitsgebouwen. Zo gaan wonen, studeren en vrije tijd hand in hand met elkaar!”

Natuurlijk is ook de “niet-student” van harte welkom bij de espressobar. Zo kunnen er zakelijke afspraken worden gepland en is het een prima werkplek voor “kantoorloze” ZZP’ers. Op zaterdag is Doppio Espresso Wageningen bovendien een mooi start en/of rustpunt voor een mooie fiets of hardlooptocht door het Binnenveld!

Doppio Espresso is in 2007 in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen. Door gedisciplineerd om te gaan met mogelijkheden, samenwerkingen aan te gaan en open te staan voor verbetering is Doppio Espresso de afgelopen jaren gegroeid tot een belangrijke speler op de koffiemarkt. Dit is de afgelopen jaren bekroond met diverse prijzen, waaronder Winnaar AD Koffietest, Publieksprijs Misset Horeca Koffie Top 100 (3x) en Best Coffee Chain Benelux (2013) en Best Coffee Chain Western Europe (2014) Allegra.

Doppio Espresso Wageningen is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Zondags is het filiaal gesloten. Speciaal voor de opening wordt dinsdag 14 maart een gratis cappuccinodag georganiseerd om de harten van de inwoners van Wageningen en omgeving te veroveren. 

Doppio Espresso Wageningen
Bornsesteeg 32
6708 PE Wageningen
0317 – 844 900
www.doppio-espresso.nl 
www.facebook.com/DoppioWageningen

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.