Doppio Espresso opent 28e vestiging in Den Bosch

Datum: maart 7, 2016

De succesvolle espressobarketen Doppio Espresso heeft in het bourgondische Den Bosch haar 28e vestiging geopend.  De espressobar heeft een prachtige ligging aan de Visstraat in het centrum van Den Bosch dat wordt gekenmerkt door het uitgebreide winkelgebied, gezellige horeca en culturele trekpleisters. Doppio Espresso past met haar assortiment perfect in de culturele binnenstad en het charmante winkelgebied van Den Bosch. 

De espressobar is gevestigd aan de Visstraat, de levendige toegangsweg van het station naar het centrum. Een moment van rust binnen, terwijl de stad aan je voorbijtrekt. Als je de espressobar binnen loopt, waan je jezelf in Italië. De bijzondere Kees van der Westen Mirage is een echte eyecatcher en het grote sfeerbeeld aan de muur roept een momentje “Italië” bij de gast op.

Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail willen checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch,De succesvolle espressobarketen Doppio Espresso heeft in het bourgondische Den Bosch  aan de Visstraat haar 28e vestiging geopend. Bron: FranchiseFormules.NL beschikt Doppio Espresso over voldoende werkplekken, gratis WiFi en een grote hoeveelheid stopcontacten. Aan de lange leestafel kunnen mensen genieten van een kop koffie terwijl ze de krant of een tijdschrift lezen. Door de diverse zitjes wordt het woonkamergevoel gecreëerd, die perfect zijn om bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of een van de specials. Kortom, bij Doppio kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken.

Onder de franchisevlag van Doppio Espresso beginnen Wim van der Meer en Aagtelinde Stoelinga een trendy, strak maar sfeervol vormgegeven zaak waar service, kwaliteit en passie voor koffie de belangrijkste speerpunten zijn. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak, maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt. Wim en Aagtelinde en hun team hebben elke dag als doel mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan. Ze willen graag iets extra’s doen voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat zij te bieden hebben.

Doppio Espresso is in 2007 in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen. Door gedisciplineerd om te gaan met mogelijkheden, samenwerkingen aan te gaan en open te staan voor verbetering is Doppio Espresso de afgelopen jaren gegroeid tot een belangrijke speler op de koffiemarkt. Dit is de afgelopen jaren bekroond met diverse prijzen, waaronder Winnaar AD Koffietest, Publieksprijs Misset Horeca Koffie Top 100 (3x) en Best Coffee Chain Benelux (2013) en Best Coffee Chain Western Europe (2014) Allegra.

Doppio Espresso Den Bosch is 7 dagen per week geopend. Speciaal voor de opening wordt vrijdag 1 april 2016 een gratis cappuccinodag georganiseerd om de harten van de inwoners van Den Bosch en omgeving te veroveren.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.