Doppio Espresso maakt Blue Monday wat draaglijker en geeft 10.000 boeken weg

Datum: januari 18, 2016

Vandaag, maandag 18 januari 2016, is de meest deprimerende dag van het jaar. Veel mensen voelen zich neerslachtig. De meeste goede voornemens zijn mislukt, het weer werkt niet mee en de vakanties zijn nog ver weg. Samen met Doppio Espresso, gaat Big Five for Life Nederland daar iets aan doen. Op maandag 18 januari 2016 delen zij aan de bezoekers van alle 27 Doppio Espresso vestigingen in Nederland het boek ‘The Why Café uit. Deze bestseller heeft een wereldwijde oplage van enkele miljoenen en wordt door de lezers als zeer inspirerend en soms zelfs levensveranderend aangemerkt. Dit Nederlandstalige boek stelt de vragen: waarom ben je hier, ben je bang voor de dood en ben je gelukkig met het leven dat je nu leeft?

Baukje Bonsma, directeur van Big Five for Life, weet zelf goed wat het is om depressief te zijn. Nadat zij binnen 6 jaar drie verschillende soorten kanker kreeg,  werd zij depressief.  Het boek ‘The Why Cafe’ was voor haar lifechanging. De drive om mensen te helpen die depressief zijn of niet lekker in hun vel zitten is daarom ook erg groot en Blue Monday is daar de perfecte dag voor. Dat ze dit samen met Doppio Espresso organiseren is geen toeval. Het hoofdkantoor van beide franchisegevers is gevestigd in Joure. Big Five for Life helpt mensen hun passie te leven en bij Doppio beleef je de passie die je proeft in hun koffie. Ze zijn niet voor niets winnaar van onder meer Best Coffee Chain Benelux (2013), Best Coffee Chain Western Europe (2014) Allegra en de AD Koffietest. Dat er voorop het boek The Why Café een kopje koffie staat ter illustratie kan dan geen toeval meer heten. 

Doppio Espresso maakt Blue Monday wat draaglijker en geeft 10.000 boeken weg

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.