Doppio Espresso Leeuwarden deelt gratis cappuccino’s uit

Datum: november 15, 2016

Ter ere van hun 5-jarig jubileum organiseert Doppio Espresso Leeuwarden zaterdag 19 november een gratis cappuccinodag. Ondernemer Rienk Edens nodigt iedereen uit om de heerlijke smaken van Doppio Espresso te komen ervaren. Met de gratis cappuccinodag willen Rienk en zijn team het succes vieren, de gasten bedanken en iedereen laten genieten.

De espressobar heeft een prachtige ligging aan Wilhelminaplein 54, in het hart van Leeuwarden, dat wordt gekenmerkt door veel bekende winkelketens, trendy kledingzaken, restaurants, uitgaansgelegenheden en talloze speciaalzaken.

Na 5 jaar is de espressobar reeds een centrale plek in de buurt geworden. Doppio Espresso is een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en relaxplek in één. Elke dag staan we in het centrum van Leeuwarden klaar om jouw favoriete koffie te maken met één doel: mensen blij maken en met een goed gevoel weer op pad laten gaan. “Graag doen we iets extra’s voor Leeuwarden, leuke plek creëren waar mensen bij elkaar komen en genieten van alle lekkere dingen die we te bieden hebben”, aldus ondernemer Rienk. Om dit 5-jarig bestaan te vieren wordt zaterdag 19 november feest gevierd met gratis cappuccino voor iedereen.

Rienk en zijn team kijken uit naar de gratis cappuccinodag. “Vijf jaar geleden zijn we begonnen met als doel een stijlvolle espressobar exploiteren waar mensen komen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en gezelligheid. Inmiddels hebben we een vaste gastenkring weten op te bouwen, waar we echt heel blij mee zijn. Met de gratis cappuccinodag willen wij onze fans bedanken! Daarnaast vinden wij het een mooie manier om nog meer mensen kennis te laten maken met onze heerlijke koffie.”

Het enthousiaste team van Doppio Espresso Leeuwarden nodigt iedereen van harte uit zaterdag 19 november het 5-jarig bestaan te komen vieren onder het genot van koffie, thee en lekkers aan Wilhelminaplein 54 te Leeuwarden. De cappuccino is van het huis.

Doppio Espresso Leeuwarden

Wilhelminaplein 54

8911 BS Leeuwarden

www.doppio-espresso.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.