Doppio Espresso lanceert nieuwe webstore

Datum: december 3, 2014

Begin december opende Doppio Espresso haar virtuele deuren van de vernieuwde webstore. De snelle groeiende espressobarketen wil zich in de webstore onderscheiden door een breed assortiment gave items en hulp bij het kiezen. Passie en beleving staan centraal bij Doppio Espresso. Dit willen ze terug laten komen in de webstore. De beleving die de gast in de vestigingen ervaart, is nu ook thuis te ervaren. Door het aanbieden van dezelfde koffiebonen, hetzelfde servies, dezelfde baristatools als in de vestigingen, wordt de gasten nu ook de mogelijkheid geboden thuis een Doppio-beleving te ervaren.

Assortiment

Consumenten worden steeds meer ‘thuiskoks’; ze gaan experimenteren, worden creatiever en vinden het leuk om in hun vrije tijd zelf bewust met koffie bezig te gaan. De nieuwe webstore van Doppio Espresso speelt op deze trend in. De online shop bevat meer dan 300 Doppio Espresso artikelen die door middel van duidelijke productfoto’s overzichtelijk worden weergegeven. In de online winkel kunnen klanten terecht voor bijzondere special coffees, de Doppio house blend, thee, servies en bijzondere zetmethoden zoals de chemex, bialetti en cafetieres. Daarnaast biedt de webstore een uitgebreid assortiment barista tools, zoals tampers, melkkannen en toebehoren.De online shop bevat meer dan 300 Doppio Espresso artikelen die door middel van duidelijke productfoto’s overzichtelijk worden weergegeven. Bron: FranchiseFormules.NL

Beleving van de klant

In de nieuwe webshop staan beleving, gemak en snelheid centraal. Ook speelt de espressobarketen in op de wens aan hulp. Door diverse producten uit te lichten en aan te raden wordt het voor de klant gemakkelijker om te kiezen. Er worden gerelateerde producten uitgelicht, zodat duidelijk wordt welke producten goed op elkaar aansluiten en de beleving van de klant compleet wordt.

Service

Gemak en service staan centraal. Klanten kunnen nog makkelijker en vooral sneller op desktop en tablet/smartphone hun koffie, thee en onderhoudsmiddelen bestellen bij Doppio Espresso. De online store omvat onder meer een zeer intelligente zoekfunctie, snelle onepage checkout (zonder dat je hoeft te registeren) en diverse betaal- en verzendmethoden. Snelle levertijden en een eenvoudige (én gratis) retourneerservice horen bij de kwaliteit die Doppio Espresso nastreeft. Daarnaast draagt de nieuwe webstore bij aan de wens om de Doppio-beleving ook bij de mensen thuis te kunnen brengen.

Speciaal voor de opening ontvangen de klanten een gratis zakje Classic Espresso Blend koffiebonen bij hun bestelling.

www.doppio-espresso.nl/store 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.