Doppio Espresso Hilversum wint de Misset koffie100 Publieksprijs

Datum: september 11, 2012

Doppio Espresso Hilversum wint de Publieksprijs in de Koffie Top 100. De Koffie Top 100 vindt met ingang van 2012 jaarlijks plaats op initiatief van het vakblad Misset Horeca en Friesche Vlag. Kandidaten werden aangedragen door koffiebranders en –leveranciers. Doppio Espresso ontvangt de prijs ruim vijf jaar nadat de eerste Doppio Espresso in Groningen werd geopend. Op de Koffie Top 100 Facebookpagina kon gestemd worden voor de Publieksprijs. Duizenden stemmen zijn uitgebracht door de gasten van de genomineerde koffiezaken. Doppio Espresso kreeg in totaal ruim 590 stemmen in de verkiezing en is daarmee uitgeroepen tot publieksfavoriet.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Doppio-Espresso-Hilversum-wint-de-Misset-koffie100-Publieksprijs.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.