Doppio Espresso genomineerd voor GfK Out-of-Home Formule Award

Datum: juni 8, 2015

Vandaag is bekend gemaakt dat Doppio Espresso is genomineerd voor de GfK Out-of-Home Formule Awards 2015. Dé awards die de gastwaardering over kwaliteit, beleving en gastvrijheid weerspiegelen. Doppio Espresso is genomineerd in de categorie Shopperhoreca. De espressobarketen deelt het strijdtoneel met IKEA en Bagels & Beans. De genomineerde organisaties worden beoordeeld op beleving, gastvrijheid, prijs en kwaliteit. Daarnaast is loyaliteit ook één van de factoren die beoordeeld zal worden in het GfK consumentenonderzoek.

Eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh zijn enorm blij met deze nominatie: “Dat we voor deze toonaangevende prijs genomineerd zijn, is voor ons een teken dat we als bedrijf en team op de goede weg zijn en een enorme motivatie. We zijn trots op alle medewerkers, collega’s, franchisenemers en leveranciers dat die mogelijk maken!”

Doppio Espresso is genomineerd voor de GfK Out-of-Home Formule Awards 2015. Bron: FranchiseFormules.NL


De factoren waar de organisaties op beoordeeld worden, staan bij Doppio Espresso geformuleerd in de missie envisie:
“Een onderscheidend merk gebouwd op passie, waarbij wij onze gasten meenemen in een unieke smaak- en servicebeleving. We willen marktleider zijn op het gebied van koffie en gastvrijheid. En mensen blij maken, daar gaat het ons om”.

De GfK Out-of-Home Formule Awards is een initiatief van GfK Nederland en Out-of-Home-Shops, waarbij op basis van een grootschalig onderzoek onder recente gasten van meer dan 70 foodservice organisaties waardering over horeca faciliteiten in beeld wordt gebracht. De best scorende organisaties in vijf kanalen ontvangen de felbegeerde beker en mogen zich dit jaar “Beste Horeca- formule Nederland” noemen. De awards worden donderdag 25 juni uitgereikt. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.