Doppio Espresso Den Bosch deelt gratis cappuccino’s uit

Datum: juli 3, 2018

Ter ere van een frisse start organiseert Doppio Espresso Den Bosch donderdag 5 juli een gratis cappuccinodag. Ondernemer Roel Castelijns nodigt iedereen van harte uit om de heerlijke koffie en Italiaanse sferen van Doppio te komen proeven. Met de gratis cappuccinodag willen Roel en zijn team graag kennismaken en de harten van de Bosschenaren veroveren.

De succesvolle espressobarketen Doppio Espresso heeft twee jaar geleden in het bourgondische Den Bosch een vestiging geopend. Nu ruim 2 jaar later is de espressobar overgenomen door Roel Castelijns en heeft hiermee een frisse start gemaakt. De goede koffie is hetzelfde gebleven, alleen wordt de koffie nu met passie gemaakt door Roel, de nieuwe Doppio franchisenemer, die ook al acht jaar het Douwe Egberts Café exploiteert in Den Bosch.

Zeg je Den Bosch, dan zeg je Brabantse gezelligheid. Deze Brabantse gezelligheid, gecombineerd met Italiaanse passie, ambacht en assortiment ervaar je bij Doppio. Als je de espressobar binnen loopt, waan je jezelf in Italië. De bijzondere Kees van der Westen Mirage is een echte eyecatcher en het grote sfeerbeeld aan de muur roept een momentje “Itali딝 bij de gast op. Een moment van rust binnen, terwijl de stad aan je voorbijtrekt. Ontdek het zelf en ga eens langs bij Doppio Espresso aan de Visstraat, de levendige toegangsweg van het station naar het centrum.

Bij Doppio kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken. Graag doen ze iets extra’s voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers dat ze te bieden hebben. Doppio is een centrale plek in de buurt. Elke dag hebben ze 1 doel: mensen zich bijzonder laten voelen en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan.

Roel en zijn team kijken uit naar de gratis cappuccinodag. “We willen graag kennismaken met onze buurt en stad. We zijn een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en ontspanplek in een. Wat de reden van je bezoek ook is, wij verblijden je graag met heerlijke koffie, thee, ontbijt, lunch en natuurlijk gebak, met als doel een glimlach op jouw gezicht toveren. We hopen iedereen snel te mogen verwelkomen.”

Om de overname en de nieuwe start met de inwoners van Den Bosch en omgeving te vieren, organiseert Doppio Espresso Den Bosch donderdag 5 juli een gratis cappuccinodag. Iedereen die het leuk vindt de vernieuwde zaak te bewonderen en kennis te maken met Roel en zijn team is van harte welkom om een gratis cappuccino te komen halen aan de Visstraat.

DELEN

Franchiseformule: Doppio Espresso

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.