Doppio Espresso Delft deelt gratis cappuccino’s uit

Datum: juli 9, 2019

DELFT ““ Ter ere van een frisse start organiseert Doppio Espresso Delft 11 juli 2019 een gratis cappuccinodag. Ondernemers Ed en Bianca nodigen iedereen van harte uit om de heerlijke koffie en Italiaanse sferen van Doppio te komen proeven.

De succesvolle espressobarketen Doppio Espresso heeft twee jaar geleden in Delft haar deuren geopend. Nu ruim 2 jaar later is de espressobar overgenomen door Ed en Bianca Krijgsman en heeft hiermee een frisse start gemaakt. Vol enthousiasme staan ze sinds begin juli aan het roer van de espressobar en willen graag kennismaken met de buurtbewoners, vaste gasten en inwoners van Delft. De koffiewereld is Ed niet vreemd. Als smaakambassadeur, barista en trainer heeft hij heel wat koffiekennis in pacht.

De espressobar is gevestigd aan de Hippolytusbuurt in hartje Delft. Stad van Delfts blauw, Oranje en Vermeer. Stad van prachtig bewaarde historie en cultuur. Maar ook stad van winkelen, uitgaan, romantisch overnachten, gezellige terrassen en bourgondisch eten en drinken. Bij Doppio ervaar je een moment van rust, terwijl het toeristisch- en winkelend publiek aan je voorbijtrekt.

Door de prachtige ligging midden in het centrum biedt de espressobar een welkome onderbreking tijdens een dagje shoppen.  Bij Doppio kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken. Graag doen ze iets extra’s voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers dat ze te bieden hebben. Doppio is een centrale plek in de buurt. Elke dag hebben ze 1 doel: mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan.

Ed, Bianca en hun team kijken uit naar de gratis cappuccinodag. “We willen graag kennismaken met bewoners van onze buurt en stad. We zijn een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en ontspanplek in een. Wat de reden van je bezoek ook is, wij verblijden je graag met heerlijke koffie, thee, ontbijt, lunch en natuurlijk gebak, met als doel een glimlach op jouw gezicht toveren. Met de Gratis Cappuccinodag hopen we fans te bedanken en nog meer mensen kennis te laten maken met onze heerlijke koffie.”

Het enthousiaste team van Doppio Espresso Delft nodigt iedereen van harte uit om donderdag 11 juli de overname en de nieuwe start te vieren onder genot van gratis cappuccino. Iedereen die het leuk vindt de vernieuwde zaak te bewonderen en kennis te maken met Ed, Bianca en hun team is van harte welkom om een gratis cappuccino te komen halen aan de Hippolytusbuurt 1.  

Doppio Espresso

Hippolytusbuurt 1

2611 HM Delft

www.doppio-espresso.nl  |  www.facebook.com/doppiodelft 

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.