Doppio Espresso bestaat 10 jaar

Datum: maart 7, 2017

In april 2017 viert Doppio Espresso het tienjarig jubileum. In Groningen begon het allemaal, in een kleine zaak aan de Brugstraat. Op dezelfde plek huist nu een moderne, Italiaans aandoende espressobar met een oppervlakte van vierhonderd vierkante meter. Misschien wel de grootste koffiezaak van Nederland. De formule heeft inmiddels 29 (bijna 30!) vestigingen verspreid over Nederland en is een aantal toonaangevende brancheprijzen rijker.

Het 10-jarig bestaan laten ze natuurlijk niet onopgemerkt aan zich voorbijgaan. Dit moet gevierd worden. Met koffie natuurlijk! Ter ere van het jubileum gaat de espressobarketen tien schitterende koffies in gelimiteerde oplage uitbrengen. Elke maand wordt er een bijzondere single origin van een gepassioneerde boer in de spotlight gezet. Alle tien van verschillende boeren, met allen een eigen verhaal. Vijf geselecteerd door Doppio en vijf in samenwerking met bevriende koffiebranders.

Doppio bedankt iedereen die het mogelijk heeft gemaakt om tien jaar lang te groeien tot wie ze nu zijn; de koffieboeren, de branders met wie ze samenwerken, de baristatrainers, de baristi, hun ondernemers en natuurlijk de gasten. Ze hebben allemaal stuk voor stuk bijgedragen aan het succes.  

Doppio is 10, tijd voor koffie! Doppio nodigt iedereen van harte uit om naar een vestiging in de buurt te gaan en te genieten van de celebration coffees. De eerste in de reeks is reeds beschikbaar: de Ethiopia Yirgacheffe filterkoffie. Sneak peek, het is een fruitige zoete filterkoffie, die bij velen geliefd zal zijn. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.