Doppio Espresso Alkmaar viert 5-jarig bestaan

Datum: december 12, 2014

De vestiging van Doppio Espresso aan de Ritsevoort in Alkmaar heeft 5 jaren geleden haar deuren geopend. Dit wordt van 19 t/m 21 december groots gevierd met veel koffie, gebak, lekkere hapjes en heel veel leuke acties en prijzen. Na 5 jaar is de espressobar een centrale plek in de buurt geworden. Doppio Espresso is een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en relaxplek in één. Elke dag staan we midden in het centrum van Alkmaar klaar om jouw favoriete koffie te maken met één doel: mensen blij maken en met een goed gevoel weer op pad laten gaan. “Graag doen we iets extra’s voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat we te bieden hebben”, aldus ondernemer Alex Walraven. Om dit 5-jarig bestaan te vieren wordt van 19 t/m 21 december feest gevierd met veel koffie, taart, lekkere hapjes én veel leuke prijzen en acties (zie www.facebook.com/doppioalkmaar). Een ludieke manier om het succes te vieren, de gasten te bedanken en iedereen te laten genieten.Het team van Doppio Espresso Alkmaar nodigt iedereen van harte uit om vrijdag 19 december t/m zondag 21 december het 5-jarig bestaan te komen vieren. Bron: FranchiseFormules.NL

Alex en zijn team kijken enorm uit naar de festiviteiten. “5 jaar geleden zijn we begonnen met als doel een stijlvolle espressobar exploiteren waar mensen komen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een rustgevende ruimte waar ze tot rust kunnen komen en kunnen genieten. Inmiddels hebben we een vaste gastenkring weten op te bouwen, waar we enorm blij mee zijn. Met diverse acties en prijzen willen wij onze fans bedanken! Daarnaast vinden wij het een mooie manier om nog meer mensen kennis te laten maken met onze heerlijke koffie.”

Het team van Doppio Espresso Alkmaar nodigt iedereen van harte uit om vrijdag 19 december t/m zondag 21 december het 5-jarig bestaan te komen vieren onder het genot van koffie, thee en lekkers aan de Ritsevoort 26 te Alkmaar. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.