Doppio Espresso aanwezig op Amsterdam Coffee Festival

Datum: april 17, 2014

Over 2 weken is het zover; het Amsterdam Coffee Festival gaat van start. En vol trots laat Doppio Espresso weten dat zij erbij zijn. In navolging van het succes van The London Coffee Festival, brengt organisator Allegra Events het podium voor koffie naar Nederland. In Londen is het al jaren een populair evenement waar iedereen die van koffie houdt of werkzaam is in de koffiewereld elkaar vindt. Ook in Nederland heeft de koffiecultuur zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld en hebben moderne koffiebars zoals Doppio Espresso een vaste plek in de dagelijkse routine van veel Nederlanders gekregen.

Tijdens hét evenement voor professionals en koffieliefhebbers zal Doppio Espresso bezoekers verblijden met heerlijke koffie. In samenwerking met White Rabbit wordt een Coffee Tree opgetogen. In een kunstzinnige versie van deIn een kunstzinnige versie van de koffieboom hangen koffiekopjes van Doppio Espresso koffieboom hangen koffiekopjes van Doppio Espresso waar bezoekers herinneringen aan hun mooiste koffiemomenten in kunnen hangen, terwijl ze genieten van hun koffie. Het idee achter de koffieboom is een momentje rust creëren en herinneringen ophalen: “Koffie verbindt, verenigt en schept een band. Koffie is in onze cultuur een werkwoord geworden. Koffie doen, de meest laagdrempelige manier van afspreken. Uit zo’n koffie doen momentje ontstaan bijzondere dingen. Iedereen herinnert zich wel iets. In deze boom worden deze verhalen verzameld en zal het ‘koffie doen’ zichtbaar worden gemaakt.”

Het festival biedt bezoekers verder inspirerende demonstraties van prijswinnende baristi, werkzaam in de beste espressobars van Europa. Ook voor de nieuwste producten en laatste trends op het gebied van koffie muziek, kunst, street food, koffiecocktails en meer ben je tijdens het Amsterdam Coffee Festival op het goede adres. Kortom, kom genieten van een super toffe, inspirerende en leerzame dag.

Voor alle gepassioneerde koffieliefhebbers: het Amsterdam Coffee Festival vindt 2 en 3 mei plaats op de NDSM Werf, te Amsterdam. Informatie over het evenement en kaartverkoop vind je op:  www.amsterdamcoffeefestival.com

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.