Dominos Pizza Utrecht rijdt groen

Datum: februari 12, 2013

De winkels van Domino’s Pizza Utrecht gaan groen rijden. “De toekomst ligt in milieubewustere oplossingen en het elektrisch bezorgen past heel goed binnen het MVO beleid van Domino’s Pizza. De ambitie is om binnen twee jaar binnen Domino’s Pizza alleen nog maar elektrische scooters aan te schaffen.”, aldus marketing directeur Carolien ten Cate.

Eigenaar Hassan al Morabith: “Mede door de stimuleringsmaatregel vanuit de gemeente kunnen we dit doen. Dit is een grote stap voor ons en we zijn er trots op. We willen graag onze klanten uitnodigen om naar onze winkels te komen om onze elektrische scooters te komen bekijken.” Domino’s Pizza Nederland heeft momenteel 127 vestigingen en maakt sinds juli 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd, dat in Australië beursgenoteerd staat en de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, België en Nederland. In al deze landen opereren zij en haar franchisenemers bijna 900 Domino’s Pizza winkels.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_februari_2013.htm#dominospizza

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.